Gluten, mjöl, jäst, mjölk och sockerfritt!
Fröbröd 2 limpor
2 dl mungbönor blötlagda med kokande vatten
2 dl cashewkärnor, gärna blötlagda
4 dl solrosfrön
4 dl havregryn
3 dl sesamfrön
4 msk chiafrön
6 msk husk
4 tsk havssalt
6 dl kallt vatten
2 msk honung
6 msk kallpressad olja
Häll kokande vatten över mungbönorna, låt stå 1 dygn.
Lägg cashewkärnorna i en skål och fyll på med vatten, låt stå några timmar.
Blanda alla torra ingredienser. Blanda ihop allt efter blötläggningen. Rör ordentligt. Häll över denna fröblandning i bakpappersklädda brödformar. Låt stå i 3 timmar. Grädda i 175 grader i ca 70 min. Låt brödet svalna i formen. Skiva upp och frys in efter att man njutit av det nybakta!
Detta recept går bar att byta ut och ta det man har, mandel, nakenhavre (blötlagda) m.m. Chiafrön och husk håller ihop brödet så se till att ha dessa med.
Läs mer
Varför är valet av rengöring så viktig i hudvård? Jo därför att på huden finns bakterier som behövs för att huden ska kunna hålla sig frisk. Om vi tvättar för ofta och med för starka rengöringar...

Vi älskar multifunktionsprodukter! Måste bara tipsa om vår underbara Kamomill 2 In 1 Serum som är en toppenprodukt som både skyddar den tunna känsliga huden runt ögonen och ger hela ansiktet en re...











