- Sätt ugnen på 125 grader.
- Skär bort alla grova stjälkar från grönkålsbladen. Riv resten i mindre bitar och skölj i ett durkslag. Skaka av överflödigt vatten.
- Blanda sedan i olivolja och havssalt, flingsalt eller Himalayasalt och rör om. Ca 2 matskedar olivolja och 1-1,5 teskedar salt till ett grönkålshuvud.
- Dela upp och sprid ut dem på två plåtar. Torka i mitten av ugnen tills kålen är riktigt krispig, ca 45-50 min.

Tunna naturella grönkålschips är enkelt att fixa själv och en favorit hos oss på fredagkvällarna!
Dessa grönkålschips med olivolja och salt är både nyttiga och supergoda!
Gör så här:

Färdiga grönkålschips från Renee Voltaire finns också att köpa i vår butik samt Glommersbärs underbara Lingonjuice =)
/ Tina
Läs mer
Nu när hösten kommit och vintern närmar sig brukar de allra flesta känna hur det börjar strama i ansiktet och huden blir torrare och känsligare när luftfuktigheten går ner. Det vi behöver allra m...

Kallare väder bäddar för torra händer! Här följer 5 tips för att undvika torra händer: 1. Undvik att tvätta händerna med uttorkande tvål.2. Smörj in händerna dagligen.3. Använd handskar som skydda...











